homeiconAanbod

Bedrijfspand huren of kopen

Wilt u een bedrijfspand huren of kopen? Op het gebied van zakelijk vastgoed zijn wij actief in het verkopen/ verhuren van MKB vastgoed zoals kantoren, winkels en bedrijfsruimten in Doetinchem en directe omgeving.

Potentiele kopers of huurder bereiken wij door de sterke combinatie van ons eigen lokale netwerk én de landelijke aandacht via het NVM bedrijfsmakelaars netwerk en de Funda zakelijke website Fundainbusiness.nl.

user

Jan Siebelink

NVM Makelaar

Taxateur RMT

Afspraak maken?

Wilt u uw wensen voor het verkopen/verhuren van een zakelijke ruimte met ons bespreken? Of zoekt u een doortastende begeleiding bij de aankoop of aanhuur van een nieuwe zakelijke ruimte?

0314 362 444 Maak een afspraak

Zakelijke ruimte kopen of huren

Wij adviseren als NVM aankoop-aanhuur makelaar bij het kopen /huren van commercieel vastgoed en staan garant voor een objectief en onafhankelijk advies!

De verhurende/verkopende makelaar kan u veel vertellen over het object maar als huurder hebt u eigen onderzoeksplicht, ontbreekt het wellicht aan tijd om alle voor-nadelen van de potentiele nieuwe kantoor- of winkelruimte op een rijtje te zetten of wilt u gewoon een objectief advies om de juiste keuze te maken.