homeiconAanbod

Huis verkopen

Een huis verkopen houdt meer in dan alleen een bord in de tuin zetten. Er is maar één kans op een eerste indruk, zeker in de huizenmarkt, en daarom is een goede voorbereiding en een aantrekkelijke presentatie noodzakelijk. Samen met u stellen we daarom een duidelijk verkoopplan op, met haalbare doelen en een verkooptraject dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. We doen alles om de pluspunten van uw woning voor potentiële kopers nog beter zichtbaar te maken, om uiteindelijk te komen tot een succesvolle verkoop.

Elke verkoop vraagt om een andere aanpak:

 • Doorstromen

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  Eerst kopen of eerst verkopen?

  Een volgende stap zetten op de huizenmarkt is niet altijd makkelijk, zeker niet wanneer de verkoop van uw huidige woning en de aankoop van de nieuwe woning zich tegelijk aandienen. Krijgt u ongewenst te maken met dubbele woonlasten of moet u juist op zoek naar een tijdelijke huurwoning? Iedere verkoopsituatie is uniek, maar praktische oplossingen zijn er altijd. Wij zorgen voor een verkoopplan op maat, begeleiden u bij het gehele verkooptraject, adviseren desgewenst bij de nieuw te kopen woning en ondersteunen u bij alles daar tussenin.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Senioren

  Anders of kleiner wonen

  Wanneer uw huidige woning niet meer voldoet aan uw wensen en behoeften of simpelweg te groot wordt, is het belangrijk om uw huidige én toekomstige situatie duidelijk in kaart te brengen. Heeft of krijgt u bijvoorbeeld te maken met zorg? Woont u graag gelijkvloers? Gaat u nogmaals kopen of toch liever huren? Moet u een tussentijdse woonoplossing vinden of verhuist u van deur naar deur? En wat zijn voor u belangrijke aandachtspunten, als het gaat om de verkoop van uw huidige woning? Met het oog op de toekomst nemen wij de tijd voor het verkooptraject, laten we geen vragen onbeantwoord en zetten we uw belang centraal.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Scheiding

  Het beste maken van een onfortuinlijke situatie

  Bij een verkoop bij scheiding is de verkoper verdeeld in twee partijen en hierbij spelen verschillende belangen een rol. Het is dan ook niet vreemd als beide partijen verschillende wensen en behoeftes hebben, bijvoorbeeld als het gaat om de presentatie van de woning. Siebelink Makelaardij bemiddelt, adviseert, begeleidt en stuurt het verkooptraject aan. Niet allen om een zo soepel mogelijke verkoop te realiseren, ook om beide belangen te behartigen. Hierdoor kunt u zich concentreren op zaken die voor u belangrijk zijn.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Overlijden

  Een emotionele beproeving

  Verkoop bij overlijden is niet alleen een emotioneel beladen situatie, maar ook een praktische én financiële uitdaging. Daarom vinden wij het belangrijk écht de tijd te nemen om u goed te begeleiden in het verkooptraject en alles wat daarbij komt kijken. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met erfbelasting en -rechten, beslissingsbevoegdheden of testamenten – en zeker wanneer emoties een grote rol spelen, kan dat erg veel zijn. Daarom nemen we zo veel mogelijk van deze zaken uit handen, zodat u kunt wennen aan de nieuwe situatie.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Exclusieve verkoop

  Een kleinere markt vraagt om een groter netwerk

  Heeft u een exclusieve woning en wilt u deze verkopen? Dat vraagt om een specifiek en doelgericht verkoopplan, omdat uw doelgroep kleiner is. In dat geval speelt ons netwerk een grote rol. We kennen de markt, maar ook de mensen en hun ‘stille’ wensen voor de toekomst. Samen met u bereiden we het verkooptraject nauwkeurig voor, kijken we vooruit en maken we plannen, zodat we het maximale uit de verkoop halen.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Gratis waardebepaling

  Hoe staat uw woning ervoor?

  Het gaat goed in de woningmarkt. De hypotheekrente is laag en er zijn veel kopers op de markt. Bent u benieuwd hoe uw woning op dit moment in de markt staat? Siebelink Makelaardij biedt een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning aan. Dit geeft u inzicht in de marktwaarde, biedt richting voor een eventuele verkoopstrategie en geeft u de ruimte om te kijken naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe woning. Verkoop en aankoop worden zo perfect op elkaar afgestemd.

  0314 362 444 E-mail ons
 • Van te koop
  naar verkocht

  De 8 stappen van het verkooptraject

  Route naar verkoop
  user

  Jan Siebelink

  NVM Makelaar

  Taxateur RMT

  user

  Sander Spaan

  NVM Makelaar

  Taxateur RMT

  Afspraak maken?

  Wilt u een woning verkopen en wilt u weten hoe u dat het best kunt aanpakken?

  0314 362 444 Maak een afspraak