homeiconAanbod

Daarom een aankoopmakelaar

Een huis kopen, zeker als starter, is niet niks. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde worden de grote stappen een stukje kleiner en de belangrijke beslissingen nét wat makkelijker. Wij sparren, houden u een spiegel voor en schetsen een helder beeld van de te kopen woning. We begeleiden, adviseren, nemen u taken uit handen en onderhandelen voor de beste prijs. Altijd duidelijk en met al uw belangen en wensen in het vizier…..

Heeft u uw droomhuis gevonden?

Neem dan contact op zodat wij de verschillende aankoopmogelijkheden kunnen bespreken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld alleen stap 1 of meerdere stappen waarbij uiteraard het tarief varieert.

Wij helpen u graag met deze belangrijke beslissing!

0314 362 444 info@siebelinkmakelaardij.nl

Het aankooptraject

De aankooproute die wij met u doorlopen bestaat uit 6 stappen en zorgt ervoor dat u te allen tijde de regie heeft in het traject. Wij begeleiden u, zijn altijd transparant en zorgen zo voor een scherpe aankoopprijs en een weloverwogen beslissing.

 • Stap 1

  Bezichtigen

  De 1e keer bekijkt u de woning zelf. Bent u enthousiast en wilt u doorpakken? Dan bespreken wij telefonisch of persoonlijk uw wensen. Op basis daarvan kiest u onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven en maken wij een afspraak voor een 2e bezichtiging.

  Tijdens de bezichtiging maken wij de plussen en minnen helder, beantwoorden uw persoonlijke vragen en beoordelen de woning op bouwkundige staat, afwerking en eventueel te verwachten kosten.

 • Stap 2

  Onderzoek

  Als koper kunt u niet alleen afgaan op de informatie van de verkopende makelaar omdat u onderzoeksplicht heeft. Dit nemen wij u uit handen en zorgen ervoor dat alle vragen beantwoord worden of het nu gaat om de bestemming, de omgeving, de bodem of iets anders.

 • Stap 3

  Waardebepaling

  Bij deze stap adviseren we u over de waarde van de woning. Alle factoren die we tot nu toe zijn tegengekomen aangevuld met actuele verkoopprijzen van vergelijkbare woningen geven ons inzicht om tot een goed uitgangspunt te komen voor de volgende stap: de onderhandeling.

 • Stap 4

  Onderhandeling

  We bepalen een onderhandelingsstrategie en verzorgen de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij gaat het niet alleen om de koopprijs maar ook om het tijdstip van aanvaarding, roerende zaken en ontbindende voorwaarden als financiering, bouwkundige keuring of verkoop eigen woning om uiteindelijk het meest gunstige resultaat op tafel te krijgen.

 • Stap 5

  Beoordeling koopcontract

  De verkopende makelaar stelt het koopcontract op. Wij beoordelen of de eerder gemaakte mondelinge afspraken goed zijn verwoord en nemen met u het contract door zodat u precies weet waar u voor tekent.

  Na ondertekening gaat u met de hypotheekaanvraag aan de slag en komt uw nieuwe woning al een beetje in zicht!

 • Stap 6

  Beoordeling oplevering

  Voorafgaand aan de eigendomsoverdracht bij de notaris vindt de oplevering van de woning plaats. Dit is een belangrijk moment om te beoordelen of de staat van de woning is zoals afgesproken.

  De eigendomsoverdracht bij de notaris is het laatste officiële moment waarbij wij de notariële akte controleren en de sleutel aan u wordt overgedragen. Vanaf dat moment kunt u gaan genieten van uw nieuwe thuis !

   

 • user

  Jan Siebelink

  NVM Makelaar

  Taxateur RMT

  user

  Sander Spaan

  NVM Makelaar

  Taxateur RMT

  user

  Martine Starink

  Makelaar AMRT

  user

  Debby van Veen

  Office Manager

 • De beste deal!

  Het beoordelen van een woning vraagt om goed inzicht en wanneer er emoties een rol spelen in de koop, kan dat lastig zijn. Een aankoopmakelaar helpt u daarom met de beoordeling van het grote geheel en alle details. Wij geven u inzicht in de marktwaarde en brengen voor u het juiste bod uit. Zo betaalt u nooit te veel. Bovendien verdient een aankoopmakelaar zichzelf terug, in geld en in zekerheid, door goede onderhandelingen en verstand van zaken.

  0314 362 444 info@siebelinkmakelaardij.nl

  Waarom anderen aankoopbegeleiding wilden

  Naast verkoop heeft de makelaar bij ons ook de aankoop gedaan. In beide gevallen werden we goed gehoord. De makelaar kwam vanuit markt kennis met een goed advies. Er werd meegedacht, voldoende tijd genomen voorbezichtigingen en snel reagerend bij vragen.

  Ervaring van anderen